Magyar ország Ausztria Cseh ország Szlovákia Románia
cegek.eu  

 

Auditálásról gondoskodik:
Google

Pagerank érték:
Google PageRank

Üzleti ajánlat

 
0000-00-00 00:00:00 - Polcborze.hu Link: www.polcborze.hu Üzenet küldése Részletek
 

A Sajgó család vendégháza

Az eredeti formában felújított parasztházban a modern kor igényeinek megfelelő kényelemmel várjuk Tolcsván e gyönyörű tájra látogatókat. Ajánljuk kétszobás (összesen 8 fő elszállásolására) alkalmas házikónkat, mely étkezővel, főzőfülkével, WC-vel és zuhanyzási lehetőséggel rendelkezik. A szobákban televízió, az étkezőben hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére. A kertben szalonnasütésre, bográcsos ételek és grill készítésére van lehetőség.

Igény szerint pincelátogatást, borkóstolást szervezünk.
Csoportokat előzetes bejelentkezés alapján fogadunk.
Borvásárlás az év minden napján!


2013-07-29 11:02:13 - Tolcsva-Bor Szőlőfeldolgozó és Kereskedelmi Kft. Link: www.torzsasztal.com Üzenet küldése Részletek
 
Ó urak és jó asszonyok, ha gyomrotok nagyon korog,
vagy ha éppen derék szakácsotok szabadnapos, utazzatok
el egy varázslatos világba, Sir Lancelot birodalmába.

Az asztalokon gyertyák, a falakon díszek, a régmúlt hangulatát így elevenítvén fel. S hogy szád az ámulattól tátva ne maradjon, eléd rakjuk a sült galambot. Mikor az óra a delet elüti, lakomádat a szakács a törzshelyre teszi.

Térj be hozzánk vándor, ígérem meg nem bánod, s kupádba 100 féle magyar nemes bor közül töltünk, szomjadat imígyen enyhítjük.

S hogy uraságtok evés közben se unatkozzon, korabeli zenéről is gondoskodva vagyon. Ne légy rest, hozd magaddal családod, barátod vagy egész udvartartásod, hely itt lesz néked bôven.

Félre ne értsd hüséges apródom, ki teljesiti lovagi óhajom, Udvaromban ne kérj villát, mert nincsen, csak kés és kanál!

Asztalod a 302-44-56-os számon foglalhatod le. Jer hát, és mulass, feledve lovagi tornákat, fehérnépet, porontyokat, s bízzál apródomban, mikor kupádat emelve dôlsz hanyatt udvaromban.

Térj be hozzám máskor is egy kupa borra. S ha kedvet kaptál eme vigaszsághoz, Sir Lancelot lovagi éttermét Budapest városának Podmaniczkyrôl elnevezett utcájának 14. Száma alatt találod.




2013-07-29 11:17:05 - Sir Lancelot Lovagi Étterem Link: www.sirlancelot.hu Üzenet küldése Részletek
  Kapcsolat | Felhasználási feltételek | ÁSZF | Adatvédelem | Impresszum Webdesign